HTML

Bob's adventures

Bob világgá ment, hogy animátori képességeit csiszolja egy másik kulturális miliőben. Kréta szép szigetén hódítja meg a nyaralni vágyó vendégeket. Feltett szándéka hogy szét effektelje és rémkedje a vendégeket, illetve bohóckodjon nekik. Ez a kis blog élményeit foglalja össze mindenki örömére.

kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2011.06.15. 17:34 Tiborom

Gyors helyzetjelentés

Sziasztok!

Amikor ma elkezdtem írni ezt a posztot még nem tudtam, hogy jelentkezik Bob.
De jelentkezett ugyhogy álljon itt amit fb-ra írt:

16 órát dolgozunk átlag,olyan 2-3 fele fekszünk...vagy iszunk reggelig, bocsesz ha kezemben lesz a gép tudok írni többet,viszont nincs időm elvinni szervízbe.

A többi infónk pedig Bob Mamájától van, András a laptop miatt kétszer is járt náluk.

Ha minden igaz jól van, csak sokat kell dolgoznia, a főnök szigorú, de jó arc. Négyen vannak animátorok+főnök két szállodára. Kb 3000 vendég.:) Júliusban érkeznek még animátorok, reméljük akkor már lesz laptop és megindul a Bob írta posztok áradata, az mégiscsak viccesebb.:)

Ezek után beszéljünk kicsit a blogról.:) Elértük a 60. látogatót is :):):)  Volt olyan nap, amikor 189 letöltés volt. (Valaki megfejthetné nekem, hogy mi a különbség a letöltés, látogatás, látogató között.:) igen kommentelésre buzdítom a népet:)) Nagyrészt Chrome-ot és Windows használtok, a második a Firefox és az egyéb op rendszer (Mac 1 %-kal harmadik) . A színmélység és a képernyőfelbontás statisztikáktól eltekintek, ha valakit érdekel leírom...:)

U.I.: Az oldal még nem végleges, ha Bob küld képeket meg fog szépülni, vagyis András megszépíti. :)

Timi, András

3 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása